Mitt köksfönster …

ser nog ut som hos de flesta andra, eller inte fönstret, utan det som finns på fönsterbrädan och som syns både utifrån och inifrån -några blomkrukor med växter som förhoppningsvis ska frodas, växa och må allmänt gott av den skötsel som erbjuds i hemmet.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | I mitt fönster – 119| hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Fast hos mig är skillnaden den att jag är inte skyldig till att någon av växterna mår gott och knoppas. För skulle det vara på mitt ansvar … hade jag inga blommor i fönstret. Nu är blommorna i köksfönstret inte mina, det är sambons som han har haft långt långt före jag steg in i hans liv. Idag fick jag se någonting som hänt medan vi varit bortresta.  De tre kliviorna har tillsammans fyra knoppställningar som verkar komma i olika faser av blomstring, eller inte. Vi får se och jag ska försöka komma ihåg att fota utvecklingen.

Men som sagt, det här är en del av mitt helt normala köksfönster och vad som finns där. Inget som sticker ut och gör det mer spännande än någon annans, eller … för visst sticker det ut en hel del just nu och ytterligare en tid.

5 svar på “Mitt köksfönster …”

  1. Klivia är en härlig gammaldags blomma. Just nu har jag ingen, och jag är nog rätt dålig på att sköta mina inneblommor. Mest verkar det bli kaktusar och suckulenter nu för tiden … Och tråkiga orkidéer som inte blommar om så ofta. De får nog komma ut över sommaren.

Tycker om din kommentar