Klarblå himmel, …

strålande sol och cirka 10-12 varmgrader. Perfekt för en eftermiddagspromenad med kameran, tänkte jag. Tyvärr missade jag två viktiga detaljer, mössa och vantar. Det behövdes absolut i de kraftiga isvindar som drog ner min egen kropps temperatur till att börja huttra och händerna i jackfickorna. Inte enkelt att fota då. Men …när jag fick se dessa underbara förstod jag att det fortfarande finns hopp och händerna åkte snabbt upp för att greppa kameran, inta krypläge och klicka.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Krokus – 146| hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Ps. Jag vet att jag tjatar om det där vårhoppet men det har verkligen varit upp och ner här hemma sedan jag kom hem, eller mer ner med tanke på att jag överhuvudtaget inte känt av någon riktig värme förutom en kort stund mitt på dagen idag.

2 svar på “Klarblå himmel, …”

  1. Du ärligt talat hade vi det inte mycket varmare här heller. Klarblå himmel visserligen men temperaturen orkade inte masa sig upp högre än 13 grader här heller. Å japp det blåste här med. Då, i sådana lägen bara älskar jag vår balkong. Lä, 22 grader i solen och boken ”Jag är Zlatan” i solstolen.

Tycker om din kommentar