I drakens öga, …

hur lätt är det att stöta på en drake bara så där och fota. Skulle det ske så tror jag att de flesta av oss springer (och eventuellt får det lite blött och eventuellt kladdigt utanför kroppen), i alla fall om det är en mörk natt och i en stor skog eller om den bara dyker upp ur Storsjön där det stora och skrämmande Storsjöodjuret ska finnas.

Nu hade jag en himla tur (det blev varken blött eller kladdigt, bara lycka) och den bara dök upp som gubben ur lådan när jag var i närheten för drygt en månad sedan.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | I drakens öga – 118| hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Kanske inte de mest spännande drakögon och några alternativ hade jag …

men här var kanske inte ögat det jag mest fick i fokus eller det som vi lägger märke till.

Sedan fick jag se det häftigaste drakögat, trodde jag …

till Jessika förklarade att det absolut inte var någon drake utan en människa! Jag protesterade (det gjorde även hennes föräldrar) men inser nu att hon faktiskt har rätt när jag inser att den var uppsatt utanför landstingshuset i Östersund. Men visst tycker jag fortfarande att det ser ut som en drake och när har vi människor sett ut som drakar, förutom de som jag mött genom åren men inte haft utseendet utan bara beteendet.

Ps. Nu har jag städat i mina filer, såtillvida att jag lagt in alla foton från 2012 i en egen extern hårddisk … det är bara att plocka för att hinna med. Mycket 365 foton+1 kommer det att bli här framöver, förhoppningsvis. Både då och nu, ni som inte vill se vintern får absolut blunda och hoppa över inläggen.

8 svar på “I drakens öga, …”

 1. Nej, självklart trafikeras inte Sandöbron lika flitigt som Höga Kustenbron, å andra sidan skrev jag inte så heller…..:-)

  Söta drakar förresten :-) Färgglatt!

 2. Gillar den första bilden! Jag är av den åsikten att drakar har oförtjänt dåligt rykte och första bilden är ju bildbevis på dess gullighet och absoluta vänlighet …. tror jag ;-)

 3. Ser att om jag vill följa dig får jag vara mer alert ;) Det är bra, gillar att läsa dina inlägg och kolla dina bilder, läser igen det jag missat,inte alltid det känns lika nödvändigt som hos dig. Fina glimtar du ger av dig själv och så har vi samma klockarkärlek till Norge där jag jobbade ett år och mötte kärleken för länge länge sedan :)

 4. Tar också med mig den första bilden på dom gröna drakarna som ser ut att ha det så mysigt…
  och du kom inte här dragandes med några mer vinterbilder förrän i november tidigast….

  Tjingelingen i ännu norrare än jag…

 5. Nästan så att jag tror att jag hamnat på en kinesisk sajt;-)
  Av alla drakar som du visar tar jag ettan. Tvåan blinkar jag åt och trean, som definitivt är en drake tycker jag är ett vackert konstverk faktiskt!

Tycker om din kommentar