Öga mot öga med döden …

blev det när jag bestämde mig för att gå en skön frisk tur i skogen bakom stugan trots det dåliga vädret och duggregnet som inte vill sluta, men jag är inte gjord av socker och sitta inne hela eftermiddagen med en TV som går för högtryck i antal hockeymatcher kändes inte speciellt upphetsande.

Det slutade med att jag kände spänningen i luften och snabbt hämtade sambo för att få ett utlåtande om han trodde att det kunde vara en riven ren eller vad offerplatsen såg ut som. Han var inte säker men med tanke på att det låg ett täcke av renhår, ca fem meter före renen i en böj vid ett träd så kändes det nästan som att jag fick en känsla av lite rovdjursfrossa. Nu har jag åtminstone lagt ut en fråga både till mina vänner på FB, någon kan jag misstänka har kunskapen och även till min morgontidning. Får se om jag får något svar men det känns absolut som att renen mött döden på ett ganska brutalt sätt, oavsett.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Döden – 42| hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Ps. Jag vet att jag tjatat en del om att få fota ett rovdjur, men … helst inte på ön – där kan de små söta hålla sig – så jag hoppas att jag har fel och en naturlig förklaring kommer.

Har fortfarande stora problem med uppkopplingen, men skam den som ger sig.

2 svar på “Öga mot öga med döden …”

  1. Å hur glad blev sambon att bli störd mitt i hockeymatchen;-)
    Bilden är äcklig, men så är ju naturen. Inte körsbärsträd över allt.

Tycker om din kommentar