Ljuset …

utomhus har säkert funnits idag, men jag har inte sett det. Man brukar säga att något lyst med sin frånvaro men det kan inte jag, däremot kan sägas att regnet har tagit bort vårt vackra morgon-, dags-, och eftermiddagljus.  Nu på kvällskröken kan däremot anas att morgondagen kommer att ha ett helt annat ljus … förhoppningsvis.

Eftersom tankarna i mitt huvud redan bestämt sig för det där vackra ljuset utanför och även känslan av att det var det Carina tänkte på med sitt ord, men när brukar jag bry mig om det … =)

Fick därför ta fram en egen ljus idé med det konstlade som vi så väl behöver ibland,  sedan ”lite” felexponering och ett filter.

Kategori | Fredagsfoto – Ljus | hos Bildgatan
Om du fortsätter till fredagsfoto och länkarna möter du mer ljus med flera olika tolkningar.

Ps. Men jag har ju faktiskt varit på IKEA idag och köpt nya ljus … skönt att få tröstshoppa lite när vädret inte lockar till några större aktiviteter .

Nej, nu ska jag fortsätta med att lysa upp tillvaron för sambo, en skön fredagskväll – just nu har han upptäckt en ny kombination, – Vilket gott vin det här är passar utmärkt till popcornen. =) Bäst att jag omgående lägger koncentrationen på ett annat håll,, när det goda röda vinet är perfekt till popcornen – måste testa.

11 svar på “Ljuset …”

  1. Jag bara älskar dina ord! Precis så är min tanke med fredags temat, Jag ger ett ord och ni tänker till, och visar i bild!
    Tack…

  2. Riktigt coola bilder. Gillas !!!! Ettan ser ut som mina carnivorer – ja, du vet plantorna som äter kött.
    Ikeas ljuskuber är fräcka tycker jag!!!
    Å hur du får vin och popcorn att gå ihop hajar jag inte. Men så länge du bara njuter av kombon så är jag glad:-)

  3. Fascinerende, det øverste bildet – med fint plassert fokus. Lysene på det andre bildet får meg til å tenke på omslagene til skolebøker fra 70 – tallet :) Ha en trivelig helg!

Tycker om din kommentar