Lite blött …

här idag – bara regn hos mig. Här kan vi snacka regnskog vid vägkanten …

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Vid vägkanten  – 341| hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Vi har varit på vattensafari idag – och vatten har det varit – från skyn, vid vägkanten, på åkrarna, i skogen och älvarna svämmar över. Nu är det högvatten, men här i havet vid ön är det riktigt lågvatten eller så är det bara jag som tycker det. Funderar på att ta en tur tidigt på morgonen och fota mer vatten, inte alla år jag får se det här.

Ps. Måste komma ihåg att ta med mig paraply till både kamera och mig själv. Idag stod jag ute i regnet och fotade utan både livrem och hängslen vilket gjorde att safarin inte blev så långvarig, men en riktigt rundsträcka – eller om det blev en tur i fyrkant, runt kom vi oavsett.

10 svar på “Lite blött …”

 1. Milde tid så vått men snygg bild :) Vi har haft sol och riktigt skönt idag.
  Det är fiberduk över potatisen. För att den ska bli klar så fort som möjligt. Det är så de tidigaste Bjärebönderna gör och de är ju alltid först med färskpotatisen :) Sådana blev vi bjudna på idag hos sonen :)

 2. Verkligen en regnskog hos dig. Ja tänk om tallen (??) hade blad i stället då hade jag trott att jag hamnat i Brasilien;-)
  Bilden är helt fantastisk, vilket ”skimmer”, har nog aldrig sett en sådan bild, speciellt inte från dina trakter.
  Ska inte göra dig avis men vi har haft hyfsat väder hela långhelgen. Visst har det blåst men solen var envis och höll sig kvar för det mesta. Värmerekord också 20 grader. Kan inte klaga och skickar några välvalda strålar till dig nu. Jobb för mig imorgon, då spelar ju vädret mindre roll, det är därför jag är så generös;-)

 3. Nog dags för dig att ta flytoverallen på, jösses va vatten ni har däruppöver.
  Och mer lär det bli om värmen kommer och börjar toktina snön i fjäll och skog…

  Tjingelingen.

Tycker om din kommentar