Äntligen, min fyrbenta vän …

så fastnade du på bild hos mig i vinterskrud. Nåja, halv vinterpäls åtminstone.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Fyrbent  – 68| hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Trodde nästan att jag skulle vara tvungen att lämna ön utan ett endaste foto på en av mina vänner från fjolåret. Ville så gärna ha ett när det fanns lite vit ljuvligt varm vinterpäls kvar.

Ps. Vad ni än säger och tycker så är h*n mycket sötare och roligare att titta på, än …

11 svar på “Äntligen, min fyrbenta vän …”

 1. Skulle bra mycket hellre sitta med dig i naturen och titta på denna nyfikna söta hare än sitta på ett spektakulärt kostsamt och leendepåklistrat dopfest…
  ett dopfest heter kanske en dopfest…
  nej i ett religionfrihetsland tycker jag att man själv ska få välja när man blir vuxen…
  Men det är jag det….

  Tjingelingen.

 2. Imponerande och vilken fin bild! Men visst ser man att vinterpälsen håller på att ändras. Tänk så finurligt det är ändå…

 3. Måste ju reta dig lite;-)
  Kolla här:
  http://mittlivsomsusanne.blogspot.se/
  Susanne är en kollega till mig och hon har dokumenterat doplunchen hennes gäng hade idag.
  Det ska tilläggas att vårt kontor är väldigt långt typ 50 meter. Jag sitter vid ena änden och det här gänger vid det andra. Så jga märkte ingenting av deras fest, men visste om det från Susannes blogg.

 4. Den var ju jättesöt! Fast jag vill ändå inte få besök av harar i trädgården (fast det får jag ändå men jag hinner aldrig se hur söta de är, och jag tror inte de är det heller – de bara är glupska bruna odjur som äter på späda grenar på mina buskar).
  Ha det gott!

 5. H*n, nej, det är definitivt en han är otroligt söt. Och hur han poserar för dig. Honom vill man ju nästan ha på tallriken – nej, jag menar krama om. Så välnärd han ser ut.
  Förstår att du är glad att du fick denna toppen bild.

  PS. Nu liknar Estelle ju mera sin mor än haren. Båda är nog söta;-)
  Hörde intervjuer på svt play om vad folk, speciellt barn tyckte om Victorias huvudbonad. Alla var stormförtjusta i den. Personligen tyckte jag att den var både töntig och tantig – ungefär som Drottning Elizabeth skapelser… fast hon jag ju fjädrar också förståss;-) DS.

  1. Visst är båda söta men som icke monarkist tycker jag bara att det blir för mycket av det goda. =)

Tycker om din kommentar