Hellre de naturligt vattenlevande …

i Torneälven vid stranden i Karungi …

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Vattenlevande  – 339| hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

än det ”dopvatten” som pågår på TV just nu.  Eftersom jag är så totalt ointresserad och inte tillhör den stora skara som är följer evenemanget så lägger jag istället upp mitt eget ”dopvatten” av det mer naturliga slaget och som jag själv hellre beskådar än det som pågår idag. Däremot hoppas jag självklart att alla är lika intresserade av ”min egen” andra födelse under morgondagen, mycket mer intressantare än ett flickebarn i Stockholm – mitt för tjugosju år sedan.

4 svar på “Hellre de naturligt vattenlevande …”

  1. Nej, jag har inte heller följt dopet, det som många felaktigt tror är en ceremoni för att ge flickebarnet ett namn … men istället är det ju att döpa henne till kristendomen, utan att hon själv har det minsta lilla att säga om det. I och för sig får hon konfirmera det om sisådär 15 år … och det lär hon ju göra om hon vill vara tronarvinge.

  2. Nu var du väl lite elak;-) Okej, din bild är bedårande men Estelle var riktigt väluppfostrad och himla söt.
    För att vara ärlig så påminde chefen om att vi skulle titta på dopet, alltså gjorde vi det. Till det åt vi hemlagad rosa cheesecake garnerad med svenska flaggor. Så rojalistiska är vi på mitt jobb. Ett annat gäng hade klätt upp dig och dukat upp en egen doplunch. Som sagt, så rojalistiska är vi;-)

    1. Elak ville jag inte vara men kanske att jag var lite väl sarkastisk, därför tog jag bort en del och ändrade lite ord i min text. Men elak, nej så var inte tanken.

      Alla har vi vår egen tro på de kungliga. =)

Tycker om din kommentar