Blå, blå himmel och hav …


Kategori | Fredagsfoto – Blå | hos Bildgatan
Hos fredagsfoto och i länkarna hos henne möter du blått i överflöd, om det kan bli ett överflöd, med ett flertal olika nyanser och tolkningar.

Ganska förutsägbart, både vad gäller blått och vy, men jag tycker om fotot med segelbåten som lyser upp som en prick i mitten, även ”kantlinjen” i mitten, men på något sätt stör det inte mig i den här bilden.

15 svar på “Blå, blå himmel och hav …”

  1. Gillar din bild i blått. Och visst fastnar blicken på segelbåten. Nyss fick vi en efterlängtad regnskur som friskar upp i trädgården då den har varit nersmutsad av tallpolllen. Ha de gott i helgen.

  2. Svar: TV-eländet sätter igång redan den 1:a juni. Tycker att du och maken min kan campa ihop i tre veckor. Så tar jag över din sambo under tiden. Inte partner-swapping utan rent intresse-dito;-)

  3. Bilden är ren njutning, en av dina allra bästa måste jag säga! Den är så himmelsk bra att du borde ha lämnat in den även till fototemat himmelsk!

  4. Vilken njutning att se ditt foto, en fullträff var ju också att segelbåten var där på mitten och ger ännu mera liv i bilden.

    Ha en finfin helg.

Tycker om din kommentar