Gammal sten möter nytt …

Kategori | Ordlös lördag – Gammalt och nytt | hos Bildgatan
Om du fortsätter till  Ordlös lördag och länkarna kommer du att mötas av blandningen av gammalt och nytt.

Kategori | 4U2 fotoutmaning | Sten | hos Bildgatan
Vill du se mer sten kika in i länkarna hos 4U2 fotoutmaning.

 

13 svar på “Gammal sten möter nytt …”

 1. Den stenen skulle jag gärna vilja bli kompis med. Få sitta på den och njuta av utsikten, vattnet och vinden… Balsam för själen ♥

 2. Väldigt vackert. Där skulle jag gärna vara – just nu :D

  Du hade problem med att se bilderna på min blogg. Vet inte varför men det gör inget om du hoppar över bloggen ;)

 3. Ja tjejen… för en gångs skull behövde jag INTE din förklarande kommentar. Kan du tänka dig – jag hajade direkt: gamla stenar och nytt vatten, en ny sommar. Herregud, min IQ är kanske inte så lite som jag trodde;-)
  Bilden är helt fantastisk och otroligt vacker!!!
  Det är Gärdsmygen, du och jag som lyckades kombinera teman. Yesss! Nu har Marit startat ett lördagstema också. Lite inflation i det hela, men att kombinera tre stycken – japp, det är en rolig utmaning:-)

  PS. Både maken och jag asgarvade när vi läste ditt erbjudande om byte under EURO 2012. Jag längtar till rökt sik och en fotbollsfreak. Maken pratar faktiskt perfekt svenska, fast med en stark brytning som skulle vilja få dig att prata engelska iaf;-)
  Ja, tack för erbjudandet om lägenhet också under stambytet. Om det inte vore för den dagliga pendlingen till jobben i 08 så… DS

 4. Men gud, vad jag har mycket nytt vatten just nu… och vattenkanter, så kan det bli och så blir det punkt slut.

Tycker om din kommentar