Mer vild än tam och med mycket färg …

är utan tvekan en beskrivning av Peter Siepen. Det är i alla fall den känslan jag fått när jag sett och lyssnat på honom. I fredagens vårrus i Luleå var det då färg som gällde i hans klädsel och det vilda fanns helt klart där.

För … ingen kan väl anklaga honom för att vara färglös och tam?

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Vild  – 342| hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Kategori | Helgbilden | Färg | hos Bildgatan
Mer färg finner du i  länken hos Marits fotoutmaning – helgbilden.

Marit har startat en ny fotoutmaning så nu är det alltså tre olika foton eller tre i ett som gäller på lördagar. Tycker det är kul att det även finns kreativa norrbottningar bland alla fotoutmaningar, tror att hon är först. Självklart ska jag försöka vara med och kanske att hennes teman passar ännu bättre för mig när det bara skiljer någon mil mellan oss två. Har ju upptäckt att det inte alltid är enkelt att vara med i alla utmaningar, i alla fall inte om det inte ska plockas från arkivet. Att ta fram en vårbild i mars när snön ligger ”flera meter” hög på tomten är inte alltid helt enkelt, normalt har vi vårvinter men i år fanns inte ens känslan där. Lite så kan det vara och ett flertal av oss är inte ute lika mycket när det är riktigt kallt och snön ligger djup, men … sånt är livet.

I fredags hittade jag i alla fall bilden till dessa två teman och det verkar som att herr Siepen blivit en del av spektaklet ”Vårruset”,  Peters egna ord under fredagen. Att kalla det för spektakel när man är konferencier på en årligt återkommande tillställning -nja.

8 svar på “Mer vild än tam och med mycket färg …”

 1. Du kommer väl tro att jag är tokig nu… så här är det, jag upptäckte att det redan finns en färgutmaning varje lördag… :) … så nu har jag bytt både inriktning och dag, jag kör nu alltså ”helgbilden” varje söndag från kl. 18, bara så du vet!

 2. Peter Siepen han är en färgstark karl verkligen och hans ålder undrar jag över för han har verkligen varit med rätt länge…
  så karln kan inte vara i tonåren mera…
  lite spektakulär om man säger så, och en träningsnarkoman.

  Kul med en ny utmaning, måste jag kolla på lite….

  Ha d gott , nyss kom värmen och så bara försvann den, vem knyckte den mitt framför näsan på oss ?????

 3. Kul att du hänger på Marits utmaning. Å vilken fin och förklarande text du skrev! Det måste verkligen vara frustrerande att titta på somriga bilder från Malmö när Norrbotten fortfarande är begravd under en massa snö!
  Peter Siepen, ja namnet ringer en klocka, men jag kan inte placera honom. Ooops;-)
  Färgglad är han på din bild, utan tvekan. Vet inte varför men han påminner mig om Thomas di Leva…

 4. Så glad jag blir att du vill vara med och vilken klockren tolkning, han är verkligen färgstark!

  Jag tror att jag kommer att köra utmaningen på måndagar istället, tror att det passar bättre, jag var lite impulsiv när jag plötsligt la upp utmaningen i lördags.. och jag tror att det blir ett nytt tema varje vecka men alltid som har med färg att göra. Jag ska fundera i veckan lite närmare!

Tycker om din kommentar