Somrigt, …

om jag smakar på det ordet så är det verkligen svårt att ta på några få detaljer. Helst hade jag självklart lagt upp ett foto på mitt tåviftande i hängmattan, men nu är jag långt borta från dito och har inte ens hittat en plats för den på ön.

Men vad annat känns speciellt somrigt?

Självklart … avklädningen.

ligger man så där … kan ju inte vara annat än somrigt. Men förstår för idag var det varmt, 27 grader.

Något annat som jag gillar är … skuggorna i den starka solen, det är somrigt.

Till sist kom jag på något nytt som kommer att ske och bevisa att det verkligen är somrigt 2012 – Fotbolls EM sätter igång. Inser att det kommer att finnas i min närhet under en lång, lång period denna sommar.

Kategori | Fototriss | Somrigt hos mig | hos Bildgatan
Följer du länken kan du se fler somriga tolkningar i länkarna hos Fototriss.

Eftersom jag tillhör de lyckligt lottade som får uppleva det somrigas inträde två gånger så blir mina foton detsamma – ettan och trean är fotade igår (lördag) och tvåan vid mitt första somriga möte i Linköping för någon vecka sedan.

Ps. Nu har jag löst mitt somriga möte med fotbolls-EM – jag och Beate kommer att byta män, sk. partnerbyte under tre veckor i sommar. Jag skickar upp Beate hit till Norrbotten tillsammans med sambo och lite löjrom, rökt sik, ”lite” vitt och en stor TV får hon njuta av den runda bollen. Själv åker jag ner till Sthlm och blir guidad bland allt spännande som storstaden har att erbjuda, med alla andra färger och måltider som jag normalt inte avnjuter. Kan lösningen bli bättre?

Tre presentkort från Coolstuff står på spel i veckans fototriss – men även utan dem så är det somrigt just nu.

13 svar på “Somrigt, …”

 1. ASG!!! Både maken och jag sitter här och asgarvar. Hans spontana reaktion;
  – So when are you off then!

  Tänk om man vore penschis, då vore den lösningen helt enkelt 100% perfekt… Väl värd att komma ihåg sedan. Så enkelt, så genialiskt:-)
  Nu glömde jag ju nästan bort bilderna du lagt upp. Här tar jag ettan rakt av, då jag legat i den ställningen hela dagen. Å 27 grader hos dig. Grattis! 23 här, så jag är supernöjd jag med idag:-)

  PS. Stort tack för länken:-) DS

 2. Snygg sommartriss du visar upp och smart där med bytet.
  Ni blir vinnare båda två på detta, det är jag övertygad om. I din triss gillar jag skogsbilden mycket, en snygg bild där värmen riktigt syns och känns från bilden. :-)

Tycker om din kommentar