Mycket sommarkänslor …

är det just nu bland alla fototeman och det är väl inte underligt, med tanke på att det är så många som har längtat och väntat på de här stunderna med alla olika aktiviteter, eller icke aktiviteter.

Båtmänniskor måste väl vara några som längtar lite mer?  Även jag får starka känslor av sommar när jag tittar på båten, Vitt och blått i starkt solsken är kalla färger som ger mig sommarkänslor och självklart ännu mer tillsammans med ”mina” skuggor.

Kategori | Måndagstema | Sommarkänsla | hos Bildgatan
Fler somriga känslor hittar du genom länkarna hos Helene i Måndagstema.

Vi har också haft sommar under några dagar, men sedan hände något. Nu skickar jag ut en efterlysning – Vem snodde sommaren?

6 svar på “Mycket sommarkänslor …”

 1. Jodå att få ut lilla fiskebåten är en skön känsla, absolut.
  Men det har blåst så förbaskat mycket att det inte blivit så många turer ännu, men sommaren har ju inte kommit hit upp ännu heller, pisskallt…
  vem vågade knycka sommaren för oss ????

  Tjingelingen.

 2. Riktigt häftiga skuggor. Inte heller jag är någon båtmänniska, men visst får man starka sommarkänslor när man ser en båt och solen skiner.

 3. Coola skuggor på båten, håller med mycket sommarkänsla i bilden! Och då är jag ändå absolut ingen båtmänniska.
  Kollar dina braiga länkar från Gamla Linköping. Du har kollen där! Jag har aldrig handlat i shoparna bara strosat runt utomhus. På tiden att ändra på det uppenbarligen :)
  Kan tipsa om att nu är nog bästa tiden i de små stadsträdgårdarna där
  http://wp.me/p1YIih-1aW
  Tips två: Om du/ni inte har handlat matbröd och fikat på Lanemo, Gör det!
  http://wp.me/p1YIih-1b4

 4. Kul med skuggorna på båten:-) Just båtfolk och motorcyklisterna är nog de säkraste vår- jag menar sommartecken! MC-folket verkar ta det extremt lugnt i år, få på vägarna. Båterna ligger vid bryggorna, inte många där heller som är ute än.
  Fullt förståeligt, 12 grader ute är ju inte mycket att hurra för.
  Imorse åkte varmkläderna fram igen.

Tycker om din kommentar