Avslappnad, …

eller om jag böjer ordet lite till avslappnande så har jag kommit helt rätt när jag förra fredagen var och kollade in målgången vid ”Vårruset 2012”.

Kategori | Fredagsfoto – Avslappnad | hos Bildgatan
Hos fredagsfoto och i länkarna hos henne kommer du att få se mycket mer avslappnat, både djur och människor kan visa sin avslappnade sida på många olika sätt – och kanske också en del föremål eller vackra vyer.

Har du aldrig sprungit (eller gått) något av alla de lopp som finns kanske du inte heller ser det avslappnade som jag ser i bilden. Det spelar ingen roll hur långt (eller kort) loppet är, det ger alltid en avslappnad glädje över att ha klarat det – eller om du är där för att vinna … att vinna.  Det var många avslappnade glädjeyttringar jag fick se och speciellt vid målgången. Sedan går det också att tolka avslappnat under hela loppet, för att ta steget till att delta till att verkligen genomföra är avslappnat skönt, för både ens kropp och skäl samt självkänslan över att kunna vara med, och verkligen gå i mål.

I år fuskade jag och gick direkt till målgången utan att passera gå, det var också ganska avslappnat.

Vill man efter loppet bli än mer avslappnad kan man sakta gå efter norra hamnpromenaden och ha någonstans framför sig i sikte att det finns en skön fåtölj att sätta sig ner vid och njuta av luften, solen och det underbara vattnet framför sig.

Ps. Det ryms fler i dessa fåtöljer som kommunen placerat ut på strategiska platser … har bara sett två ställen men kanske att det finns fler. Vad vet jag som mest vistas på landet under somrarna och inte känner min egen stad tillräckligt.

Ps2. Förresten det är 1 juni och då borde det väl vara sommar?

9 svar på “Avslappnad, …”

  1. Ja nu har jag ju sprungit ett och annat lopp (dock aldrig mera än 5 km) och jag håller inte riktigt med om hur man känner sig under loppet. Efter loppet är man ju så död att man kanske skulle beteckna det tillståndet som avslappnat;-)
    Tycker din kommun är en förebild med dessa stolar. Helt underbart. Hoppas Stockholms kommun kollar din blogg. Å bilden med fokuseringen på stolparna är en ren höjdare.
    1 juni, 6,4 grader och regn sedan igår kväll – klart att det är sommar – en riktigt svensk sådan;-)

  2. Jag satt på vår picknickfilt och inväntade mina väninnor när Vårruset gick här i onsdags. (Har ont i ryggen och kunde inte delta själv i år.) Innan mina väninnor ens hade startat kom de första löperskorna i mål och hade sin plats alldeles bredvid mig. Det var kul att se och höra dem! Jag förstår helt och fullt din första bild – mycket bra tolkat!

  3. Det är helt enkelt bäst efteråt! Tror det gäller alla fysiska aktiviteter. Den speciella tröttheten och avslappningen som följer!

Tycker om din kommentar