Förberedelser pågår …

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Förberedelser  – 76| hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Hittade en blandning av gamla krukor från svunna tider som jag tagit med mig från förra stugan och några som varit här – så nu förbereder jag …  Förhoppningsvis kan jag gräva fram fler, vid ett senare tillfälle.

Ps. Jag är ledsen men min uppkoppling är så trög, vet inte vad som hänt med den ”braiga” – bara borta och nu är det Edge som gäller på min mobila, överlycklig när den går upp till 3G turbo, på två-tre streck. Och som min förra svärmor sa, -Allt är inte enkelt här i livet. Ska försöka hitta en bättre plats ikväll.

4 svar på “Förberedelser pågår …”

  1. Mottagningen kan verkligen skifta beroende på var man befinner sig.

    Förmodar att det ska planteras och det rejält. Bildbevis kommer väl?

    Trevlig fredag!

  2. Här lär du nog vara sysselsatt ett bra tag. Undrar vad som kommer att hamna i dessa krukor, men det får jag säkert se när du visar upp din planteringskonst med stolthet;-)

    Nu vet jag inte vad Edge på din mobil är för någonting, men hoppar inte över den – edgen alltså;-)

Tycker om din kommentar