Starkt kontrasterande och vägbanan stängs…

Kategori | Onsdagstema | Kontrasterande | hos Bildgatan
Tittar du in i länkarna hos Onsdagstema kommer du att se mycket mer kontrasterande fenomen.

Kategori | Ordlös onsdag –Stänger … | hos Bildgatan
Fler som stänger hittar du i länkarna hos Ordlös onsdag

15 svar på “Starkt kontrasterande och vägbanan stängs…”

 1. En mycket vacker bild. Känns lugnt och harmoniskt. Får vision av att traktorn är ute och kör på nån av dom oändligt långa vägarna mitt ute i mellanvästern i USA.

 2. Fotot är en absolut drömbild. Helt underbart! Medan du sitter inständ så titta på bilden och njut!!!
  Kul att du också lyckade kombinera dessa två teman.
  Ditt bidrag är absolut vassast hittills. Ja det är nog svårslaget tror jag.

  PS. Stäng in dig fr o m fredag och tre veckor framöver… fortsätt titta på bilden;-) DS

  1. Var tvungen att kommentera innan jag drar till Finland – glömde att Finland inte ligger i Sverige =) Där är det ingen röd dag och nu kan jag handla utan att fundera när det stänger.

   På fredag borde man … gå i ide någonstans utan TV och allt hojtande, skrikande och buande som det absolut kommer att bli … Jag klarar det inte. Får väl titta på bilden, hur kul nu det är.

   Förresten är jag jag befriad från att sitta instängd (han kan han), men blev utan lite av golvet utomhus istället – så nu drar vi till Finland. Tur att man är på gränsen.

   Det går alltid att lita på Finland – däremot inte i fotbolls-EM eftersom de inte kan slå ut oss från gruppen. =) De är ju inte ens med =(.

   Nu vet jag – Jag åker till Finland i tre veckor. Men … jag kommer ju att vara i bilen på väg åt andra hållet i nästan en vecka. Dålig planering = omplanering. Vi tar färjan från Helsingfors till Sthlm och sedan raka spåret till Linköping, då slipper jag den runda bollen.

 3. Et fantastisk billede og dejligt at du kunne bruge det til 2 Ordløse Onsdage !!.. Skønt !! Jeg elsker den kontrast og at man ser tremmerne tydeligt

  Tak for dit bidrag på OO = Ordløs Onsdag – Jeg håber at du får en god dag

 4. Är fortfarande inte speciellt uppkopplad mot yttervärlden och just nu är jag det absolut inte, inte ens IRL. Jag är inlåst i stugan. =) Sambo håller på att fixa ytterdörren och det blev ”lite” fel. Här hade jag ju kunnat få till ett riktigt bra bidrag till temat – sambon stänger dörren och nu sitter jag här och han gick ut genom ena köksfönstret – vi har tydligen fått en ny in- och utgång. =)

  Nu håller jag mig nog från att kommentera, låter som att dörren snart ryker. =)

 5. Ingen slipper här fram, här fram, förrän ….

  Traktorn stänger ”hela” vägbanan men vad gör väl det när jag fick chansen till att fota den där jag satt vid strandkanten och filosoferade.

Tycker om din kommentar