Jobb pågår …

och jag kanske behöver en mattekurs.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Jobb pågår …  – 128| hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Jag får jobba vidare så att det övriga 20% som är fortfarande är tomma blir fyllda. Sedan är det upp till växterna att jobba vidare med att uppfylla de förväntningar jag har. Nåja, lite vattning kanske behövs emellanåt. Men … fortsätter det som det börjat (sommaren) så lär jag inte behöva vattna utan det sköter han där ovan om. Nu måste jag också hitta en frivillig vattnare under perioden jag blir borta.

Idag regnar det faktiskt inte, så nu är det jag som hjälpt till med regnandet – jag vattnar inte bara plantorna utan även virket får sig en omgång. Det är det positiva med utomhusväxter, bara duscha och inte bry sig om var vattnet hamnar, förutom över växten.

5 svar på “Jobb pågår …”

 1. Så fint det blev! Här kommer en viss spontan vattning och himlen är ganska så grå. Men plantorna under tak lär behöva en skvätt.
  Ha en fin fredag!

 2. Å hur i hela fridens namn (= jag undvek ordet helvete som du ser) lyckades du med att fylla dina 100+ krukor med så mycket på så kort tid.
  Jodå, jag förstår. Du fuskade. Åkte till Plantage och köpte färdigt grodda blommor. FUSK;-)

  PS. Om jag hade orkat så hade jag gjort precis som du, men jag iddes inte förutom min Lavendel;-) DS

 3. Vilken snygg uppsättning blommor du har.
  Du får göra som Pippi Långstrump hon tog regnkläder på sig och vattnade ävenom det regnade, för att hon hade bestämt sig.

  Tjingelingen nu vill vi ha sol och värme…

Tycker om din kommentar