Ögonblicket fångar …

fjärilen eller något annat i oftast snabb rörelse. De ögonblicken är extra snabba och i mitt fall blir det ofta misslyckade, speciellt fjärilar har jag inte många på bild … inte lika många som jag har närbilder på blommor exempelvis.

Kategori | Fredagsfoto – Ögonblick | hos Bildgatan
Hos fredagsfoto och i länkarna hos henne finns det många ögonblick, långa, korta, sköna, tråkiga – ja, det brukar vara en mångfald av olika tolkningar – klicka dig vidare, se och njut. Ett strakt alternativ idag till ordet skulle jag kunna tänka mig är ögonblicket som många fotbollsentusiaster väntat på, – invigningen och premiären av EM 2012 i dito sport. Eller kanske studentens lyckliga ögonblick.

Jag fick fler snabba korta ögonblick och bara några snabba klick efter försök till ögonblickliga fokuseringar så satt de, några relativt bra.

En till ur en annan vinkel … men även den en som inte ger lockelse till att sjunga ”Fjäril vingad … ”

Igår eftermiddag åkte jag hem en sväng till Luleå, för att jobba idag, men nu är jag tillbaka på ön och önskar att uppkopplingen ska fungera tillfredsställande de stunder jag behöver den. Hann åtminstone återkoppla med kommentarer till de som jag inte hunnit – hoppas att jag inte missat någon, det är inte meningen i sådana fall utan bara dålig koll.

Det blir lite si och så med min närvaro när jag försöker hinna med lite av varje och denna helg är mammas och även lite jobb på lördagkväll … men bara lite.

PS. Jag skulle rymma från TV och fotboll … Nu sitter jag, mamma och sambo framför TV:n och ser ryssarna mot tjeckerna (2-0) och mamma säger, -Det är ganska kul och man förstår ju en hel del när man ändå sitter och tittar. Hmm … Hon älskar att se på sport, men fotboll har absolut inte legat på den listan. Är jag snart ensam kvar?

11 svar på “Ögonblicket fångar …”

 1. Ja det är inte lätt att fånga ögonblicken. Man får ofta vänta och vänta. Jag vill också säga Grattis till dig då du vann i mitt inlägg om 30.000 besökare. Skicka din adress på mailen.Jag tror du har den. Ha de gott i helgen. Kram.

 2. Onekligen lite lättare med föremål som är stilla…

  Jag kommer inte att se så många matcher vet jag redan nu! Så du är inte ensam :-)

 3. Det svåraste tycker jag är att fånga fjärilen när vingarna är utslagna – de är inte lika färgstarka på undersidan då de inte ska synas. Det finns en stor blå fjäril som är hopplös att få på bild, dess undersida är trist grå …

  Dina bilder är lite vackert vemodiga, tycker jag!

  Och vad gäller fotboll och student så såg jag inga matcher igår då äldste sonen tog studenten! Ikväll ska jag njuta framför teven! ;-)

 4. 1. Har aldrig stt en grön fjäril förut. Är den en special sort i dina trakter eller…
  2. Den enda fjärilen jag någonsin fotad fångades av maken under ett glas. Det hände i Polen. Ooooops!
  3. Kul att din mamma fått upp intresset för fotboll. Det är liksom aldrig för sent och sällan för tidigt om man säger så. Alltså ber jag dig att hälsa henne från mig!!!
  4. Du verkar ha konstiga arbetstider du. Jobba en lördagskväll när Spanien och Itakien möts i en höjdarmatch. Sorry, glömde att du är som maken… som stände alla dörrar i lägenheten ikväll för att undvika höra mina skrik, oooojjjjj, aaaahhhh etc. ;-)

Tycker om din kommentar