Grönt hos islänningen …

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Islänning …  – 126| hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Kategori | Måndagstema | Grönt | hos Bildgatan
Fler gröna inlägg hittar du genom länkarna hos Helene i Måndagstema.

Vilken enorm tur jag kan ha ibland. När jag la upp min triss igår så började det faktiskt med att jag fotade denna bild. Har funderat över islänning och hur tusan jag ska hitta en bild till det, ibland sträcker sig inte tankarna längre än näsan räcker. Har inte mycket böcker i stugan men har tagit med några allt eftersom jag varit inne i en bok, när lässuget kom igår så kikades det efter något. Inget oläst, men där var han – islänningen.

Sagt och gjort, men där mellan kom fototrissen och det blev inte att lägga upp igår. På morgonen tittade jag snabbt vad måndagstemat var och grönt var svaret. Visste att jag inte skulle ha tid eller ork att fota idag men grönt finns till och med massor av mappar som heter med olika datum så det skulle inte bli några problem. När jag nu kom hem från jobbet och tänkte lägga upp min islänning så insåg jag att även måndagstemat fanns där. =)

10 svar på “Grönt hos islänningen …”

  1. Det kallas visst för tur och skicklighet;-)
    Å just nu är det precis dessa två egenskaper som räddat Sverige från ett baklängesmål mot Ukraina.

  2. Perfekt val på temat. Har ännu inte läst någon bok av den författaren, men han ska visst skriva väldigt bra. Tror att jag har den boken någonstans i bokhyllan.

Tycker om din kommentar