Två träd i en triss …

Kategori | Fototriss | Träd | hos Bildgatan
Mer tolkningar av ordet träd hittar du i länkarna hos Fototriss.

Efter en veckas paus gör jag en snabbvisit från ett hotell i Hälsingland, mitt under pågående match mellan Danmark och Tyskland, 1-1 just nu. Har nu laddat ner en hel del foton från kameran … annars får det snart inte plats mer, och några träd har jag fotat både igår och alldeles nyligen -dessa två bland annat.  På återhörande och återseende från en annan ort någon annanstans i Sverige  -mycket just nu. Jag bara är, reser ganska planlöst omkring här i Sverige, bara slutmålet är klart och under morgondagen funderade jag på att återgå till min barndom en stund.  Men njuter, det gör jag helt klart … och i kväll en aning trött.

11 svar på “Två träd i en triss …”

  1. Ja om man väntar på nå’t gott så…
    Bilderna är ljuvliga och ljuset du fångat är helt underbart!!!
    Nu är du ju (mycket) hemlighetsfull och jag kan bara gissa vart du ska landa snart på din resa genom Sverige. Ja, jag gissar t o m att du passerar huvudstaden snart. Kram!!!

  2. Ja om man vätar på nå’t gott så…
    Bilderna är ljuvliga och ljuset du fångat är helt underbart!!!
    Nu är du ju (mycket) hemlighetsfull och jag kan bara gissa vart du ska landa snart på din resa genom Sverige. Ja, jag gissar t o m att du passerar huvudstaden snart. Kram!!!

Tycker om din kommentar