Min helg och en måndag …

är precis det som gått sedan jag lämnade Luleå och nu sitter och tittar över takåsarna på Södermalm i vår huvudstad -lika trött som under gårdagskvällen.

Det började på fredagen vid Höga kusten och en hamn som vi besökte, där stiftade jag bekantskap med Lennart Svan, hans namne åtminstone.

för att sedan inte låta det bli ett för långt inlägg hoppar jag vidare till måndagen (idag) där jag upplevde barndomsminnen och en kort släktträff.

alla i släkten var inte lika glada över gemenskapen, tagen direkt på sängen -snabbt på med strumporna.

Sedan hade jag turen att även möta frisyrernas drottning med en alldeles nylagd stil. Så nu vet jag hur man gör när det ska gå snabbt – tack att du visade mig knepen.

Kategori | Helgbilden | Helgens bravader | hos Bildgatan
Mer helgminnen finner du i  länken hos Marits fotoutmaning -helgbilden.

Kategori | Måndagstema | Fjädrigt | hos Bildgatan
Fler fjädriga inlägg hittar du genom länkarna hos Helene i Måndagstema.

Det var ganska skönt att efter allt detta dra vidare till den lugna och icke stressande storstaden. =) Jag måste nu gå i säng för att orka med en morgondag, tidigt uppe och mycket gående gör att det inte finns ork till mycket annat. Morgondagen blir väl något liknande och bland annat med lunch tillsammans med en god vän och tidigare arbetskamrat.

Ps. Ganska barnslig är jag, men hittade inget barn att låna för att dölja …

Ps. 2. Bara jag kommer i fokus med tiden så kommer jag att läsa, se och kommentera hos alla som trots min bortavaro och lilla engagemang ansträngt sig. Jag har ju varken Iphone eller Ipad (sambo har men inte stackars jag. =) Tack för alla era kommentarer.

Ps 3. C om du läser det här så kanske du förstår att flintisen tycker det är ganska skönt att inte ha så mycket hår att fixa. =)

7 svar på “Min helg och en måndag …”

  1. Så du är iStockholm! Har besökt Skansen och regnat bort
    . Nu vet du varför vi nollåttor är som vi är, speciellt då du hälsat på släktingarna;-)
    Hoppas du piggnar till och njuter av Söder. Du har ju faktiskt fått en himla massa tips. Ja dessa gäller ju iofs bara vid sol och värme, men några kanske går att använda även nu.
    Ha det fortsatt bra på min hemmaplan:-)

  2. Haha, det var en släktträff som heter duga! Vilken skönhet du fångat på sista bilden. Så bra att hon lärde dig lite frisyrknep.

Tycker om din kommentar