Dagens skylt …

är inte alltid den ”fyrkantiga med någon text (eller/och bild) idag finns det skyltar överallt och alla fordon verkar bli mer och mer populära som mobila skyltar. Skyltbilen jag fotade igår har garanterat en helt naturlig koppling till bilen och det är väl en av föregångarna till att bilarna blivit levande reklampelare.

Kategori | 4U2 fotoutmaning | Skylt | hos Bildgatan
Kikar du in in i länkarna hos 4U2 fotoutmaning kommer du att se en helt del olika alternativ till skyltar.

När jag fotade denna bil var jag på väg till Biltemas parkering för att fota några panterabilar (ursäkta stavningen) eftersom grannen berättat att några från klubben skulle samlas där igår för att sedan gemensamt dra vidare mot en panteraträff på Öland under helgen.  Självklart sa jag till honom att jag skulle komma dit och fota, inte till Öland utan till parkeringen. Sagt och gjort, vi startade bilen i god tid  och for iväg … mot parkeringen. Väl där, ingen bil men vi väntade ett tag till vi funderade om vi kanske var på fel Biltemaparkering. Rent geografiskt borde vi vara det när det gamla ligger mer åt rätt håll för den vidare färden. Vi drog iväg dit … inte en bil.

Jag vet fortfarande inte vilken parkering och den enda bild jag fick var den jag tog genom fönstret. Var ju inte så intresserad av att fota mer eftersom fotandet av dessa bilar skulle få en höjdpunkt lite senare.

Men personligen älskar jag ännu mer den gula faran som frun i huset har … Den har jag inte ens fotat trots att jag tänkt många gånger, finns för nära och jag vet att den inte rymmer. När de kommer hem får jag väl ta några bilfoton.

Ps. Jag lovar att det aldrig skulle komma den minsta lilla bokstav eller bild på någon av dessa bilar, även hur reklamföretagen skull försöka.

En stund efter att jag publicerat detta inlägg så lyssnar jag på nyheterna och får se att klubben drabbats av en stor olycka och en av bilarna (med förare) vållat personskador på människor i dess närhet. Tragiskt och tråkigt när sådant händer.  

6 svar på “Dagens skylt …”

 1. Den skylten kom precis lagom, jag går och funderar om jag inte skulle försöka med intensivkurs för att fixa mig ett körkort! ;)
  Olyckor är alltid tråkiga och varje gång påminns man om hur snabbt livet kan förändras!

 2. Det var ett tag sedan man satt i sådan bil och lärde sig att köra bil. Men visst är bilar reklampelare numera.
  SV: Angående min skylt så är det Norrtälje Kommun som har satt upp dessa och det är ganska gott om de på Väddö. Så det är ganska ofta man stötter på dem där…

 3. Visst är bilar rena reklampelare. Å körskolors skyltar är de mest ”blygsamma” i all reklamdjungel.
  Tragiskt med olyckan, inte roligt alls.
  Nu är jag lite (=mycket) intresserad att få se den gula faran av frun i huset. Säg inte att hon har en Ferrari;-)
  Här var fint efter klockan 14:00 ungefär, ungefär 20 grader i luften, vilket som tur är var betydligt varmare på balkongen. Hoppas vi får en heldag med sol imorgon.

Tycker om din kommentar