Det första jag associerade till …

när jag såg Carina’s två bilder i fredagsfoto och samtidigt kom ihåg vad jag fotade under gårdagens resa mot norr.

Kategori | Fredagsfoto – Associera | hos Bildgatan
Hos fredagsfoto kan du se vad det är vi skulle associera till och går du sedan vidare i länkarna är det många som associerar till fönstertvätt och en himmel.

Jag blev trött och svettig av att bara tänka tanken på fönstermålningen, sedan när allt är klart ska de putsas och då … är ju meningen att man kan titta ut genom ett klart fönster och se en klarblå himmel och kanske också en vacker natur. Det är bra med de där pauserna i jobbet, men med tanke på det varma vädret som varit i veckan (söderut)  så är tröttheten och svettningarna också något man får ta när kroppen läggs i vågrät ställning utomhus under den klarblå, även utan jobb.

Själv kan jag berätta att mina svettningar (vallningar) och tröttheten kom under resan trots en perfekt fungerande AC och ”fullproppad” med tabletter, men det är en annan historia.

Nu ska jag snart packa om och göra en ny resa under eftermiddagen … mot ön över helgen.

8 svar på “Det första jag associerade till …”

 1. Jo trött och svettig är jag minsann också för som jag flängt med packningen….för i morgon straxt idag ser jag åker vi norrut till gården och tystnaden ska bli så skönt….ja ja första veckan är inte så lugnt då kommer barn och barnbarn—–bara roligt, men sedan blir det tyst när de far.

 2. Så kan det kännas, fiffigt fångade ord på fönstret. :-)
  Jag kan bara hålla med i ditt skrivande om hur det kan kännas både med och utan fönster. Svettas kan man göra på grund av mycket…
  Ganska klibbig värme idag också, i alla fall här där jag är i Stockholm.

 3. Ja äsch då att du inte läste mitt mejl och stampade ned bromspedalen iallafall…
  jag som tittade till lite extra varje gång en bil kom å tänkte att kanske dom ångrat sig iallafall…men näe inte då.
  Men nästa gång hjälper det inte ens om du så har fått livmoderframfall, då ska vi träffas.

  Näe nu ska jag fortsätta packa, var nyss till grön ica å bunkrade upp lite vitt å öl till Rantafar…och så cava till vår kärlekskväll när vi ska elda alla kärleksbrev uppe på fjället vid Borgasjön…
  jädrans viken brasa flera kilo kärleksbrev från 69-72…hahahahaaa

  Ha det nu bara bäst i helgen och akta dig för ägglossningen !!!

  Rantamorkramen.

 4. Blir svettig bara jag läser ditt inlägg;-)
  Jag älskar att måla väggar, men fönster nja, där måste man vara alltför noggrann, och det är inte jag. Väggar kan man ju fuska med utan problem, svårare med fönster;-)

Tycker om din kommentar