Sevärt …

för många och i synnerhet för de som är bilintresserade. De flesta har olika specialintressen inom motorvärlden, det kan vara snygga veteranbilar, att åka omkring och mest glänsa (jag vet att det mekas en hel del med dem också). Sedan finns det ju olika hastighetstävlingar, dragracing o.s.v. Och allt annat där de samlas i ”flockar”. Det är då jag kommer in, med mitt totala ointresse, för här finns möjlighet till fotografering.

Sommarens stora fotograferingstillfälle, vad gäller de små detaljerna och lite helhet, går av stapeln till helgen i Haparanda. Jag skulle aldrig åka runt på olika platser i Sverige för att få fotografera bilarna men när sådana här sevärdheter kommer till byn och tillfälle ges i närheten av min ö, då kan jag bara inte …

och med den här registreringsskylten kan man inte göra annat än att åka dit även i år …

Kategori | Måndagstema | Sevärdhet | hos Bildgatan

Sevärdheter av alla skilda slag hittar du genom länkarna hos Helene i Måndagstema.

De här bilderna är från fjolårets cruising och jag anar att ett flertal av alla små detaljer kommer att kännas igen. Det väntas in ca tusen bilar så kameran lär få gå varm under förutsättning att regnet inte öser ner eller att någon annan naturkatastrof inträffar. I fjol var vädret inte helt ok, men det funkade.

5 svar på “Sevärt …”

  1. Det gjorde du rätt i! Det kommer en bilutställning till vår håla också. Dit går vi av tradition. Bilarna är så fina och välskötta att de är en njutning även för en med måttligt intresse!

  2. Dregel, dregel!!! Att bilderna är från ifjol struntar jag i;-) Mums säger jag bara:-)))
    Min allmänbildning är kass, det vet jag. Men vad gäller bilar så är jag heltänd – ja inte lika tänd som på fotboll/sport men ändå.

    Vad jag vill säga är att dina bilder är kanoooooon:-)

    Svar: Bollarna på höghuset är prickarna över Ä i Täby. Skrattar inte för det är (tyvärr) sant. Å gissa vilka associationer bollarna fick när de kom upp…

Tycker om din kommentar