Det var väl inte riktigt så här …

jag tänkte att jag skulle vara på språng under fredagen.

Kategori | Fredagsfoto – På språng | hos Bildgatan
Hos fredagsfoto kan du se många fler som är på språng idag och förhoppningsvis under trevligare villkor än vad jag har haft idag.

Är det någon som fortfarande inte förstår varför jag inte ”jagat” bättre illustrationer till temat så kolla vidare.

 

Förstår du fortfarande inte så är det nog så att du behöver glasögon eller så påstår du ”det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder” – kan väl tala om att jag kan hålla med till en viss del.  Men … ibland är jag gjord av socker och kameran gillar absolut inte den här typen av väder, till och med snö är bättre.

Ps. En positiv grej – jag behöver inte vattna mina blommor idag. Visst, det har inte regnat hela dagen och några höjdpunkter har det också funnits.  Eftersom det är ledighet som gäller så finns jag självklart på ön och uppkopplingen är som vanligt, om inte värre men det beror nog på vädret.

Eftersom det

7 svar på “Det var väl inte riktigt så här …”

 1. Ja tänk att gubben min har bara sådana byxor i ”friluftsliv”…annars är han väldans respektabelt klädd.
  Mycket blommor finns kvar – gården är stor och gubben bara slår där vi ska gå ;-))

 2. Det finns dåligt väder men som ändå genererar bra bilder. Fast nog är regnet ett problem när det gäller kameror. Förstår inte hur en del vågar låta kameran bli så blöt…

 3. Oj, så trist! (Men vackra foton.)
  Ser att Beate också ondgör sig, men vi hade faktiskt sol större delen av dagen igår här i Stockholm, även om det kom en del åskskurar. Just nu är himlen blå och solen skiner!
  Hoppas att det vänder hos dig! Snabbt!

 4. Jahaaa jag blir väl halshuggen nu när jag säger att vi har haft fint väder sedan vi kom i lördags till gården i norr….men det verkar ”dra- ihop-sig-nu” till regn…
  ;-))

 5. Om vädret kan man tycka vad man vill, men det är svårt att påverka. Därför brukar jag försöka att inte lägga någon värdering i om det är bra eller dåligt. Man får försöka hitta sysselsättning som passar för dagen och den här sommaren är det mer välstädat inomhus än i trädgården. Det är ovanligt hos oss. ;) (Men blir det ”för” välstädat så kan man alltid slappa med en bok i stället. :D )

 6. En kort kommentar här…
  Suck. Skit. Fy f*n, grrrrrr.
  Välkommen till min värld!!!

  Om jag någonsin varit glad över att jobba under hela sommaren så är det just nu!!! Tycker så otroligt synd om stackarna som har semester på hemmaplan.

  Å japp, vi ska ha påvtingad ledighet under oktober – stambyte – å då har vi tänkt att fly landet… :-)

 7. Ja bra kläder kanske man kan ha på sig fastän det ösregnar. Svårare är det att hitta några till kameran. Men du fick i alla fall tagit bilder till temat. Sista bilden är ju toppen. Sammanfattar sommaren hittills i ett nötskal.

Tycker om din kommentar