Lördagens låga lilalackade …

Kategori | Fotobrus-veckotema | L| hos Bildgatan
Mer publicerade L finner du i  Fotobrus -veckotema

Egentligen är jag totalt ointresserad av bilar som transportmedel, förutom att jag vill att min ska fungera dit jag ska. Däremot är det kul att se alla dessa entusiaster med sina ”små” guldklimpar och under lördagen var det verkligen en salig blandning av vackra, läckra, roliga och de mindre snygga och även publiken hade samma blandning … men visst kunde man urskilja oss nyfikna från de riktigt intresserade.  Denna låga lilalackade har jag fått förklarat för mig hur den fungerar. =)

Här hade verkligen både Marits helgtema, Månadsgtemat och detta kunnat slås ihop men eftersom det finns en del bilder så återkommer jag förhoppningsvis under dagen med nya bilder och fler teman. Uppkopplingen med yttervärlden som sagt …. 

8 svar på “Lördagens låga lilalackade …”

  1. Den gillar jag! Den är både låg, lila och extremt lång tycker jag. Ja bred också för den delen. Har aldrig sett en sådan ”konstig” (positivt menad) bil förut å då är jag väldigt bilintresserad.

  2. Jag är intresserad av bilar, men struntar vad jag kör för märke. Det viktiga är att den tar mig dit jag skall utan mankemang. Den här var ju häftig som du visar, och jag gillar både jänkare och gamla veteranfordon.

Tycker om din kommentar