Åskådarna åser åkdonen …

 

Kategori | Fotobrus-veckotema | Å| hos Bildgatan
Mer publicerade Å finner du i  Fotobrus -veckotema

Måste ovilligt erkänna att jag redan börjar bli less på mitt eget åkdonstema i temat, men den som sig i leken ger … något sådant fick jag höra som barn och det sitter fortfarande i huvudet.

Är tillbaka på ön efter ett kort besök i Luleå, lite jobb  på förmiddagen och inte att förglömma den sköna känslan av smärtfri uppkoppling några timmar.  Men det är nog det enda, förutom mina kära som jag saknar från staden.

Vi har varmast i Sverige – Välkommen till Sveriges framsida!

Ett svar på “Åskådarna åser åkdonen …”

  1. Japp, det svider, väldigt mycket. Det gör ont i hela kroppen. Inte att jag misunnar dig värmen och solen, absolut inte, men den här sommaren har bara varit för mycket (eller lite för att vara exakt). Är verkligen tacksam för att jag jobbar.
    Bilden är kanoooon och jag visste redan innan jag såg rubriken att du skulle lägga upp ett foto på ”Åskådare” till ”Å”.
    Men då du inte är så förtjust i bilar så förstår jag vad du menar – ingen poäng liksom.

    PS. Tackar redan på förhand för solstrålarna som du skickar ner på torsdag. Hoppas jag har tinat upp tills dess;-) DS

Tycker om din kommentar