I år är det rena myggkriget …

som gäller för mig, nu klagar jag över minsta lilla men det är faktiskt mycket mer än någonsin. Jag har i alla fall inhandlat en myggfri zon på ICA, 20 kvm täcker det och med det klaras stora delar av altan. Sedan har jag de vanliga spiralerna och de är utan tvekan om inte helt så näst intill perfekta.

Så väl allt lugnt, men … sedan väljer jag frivilligt att gå på myggsafari senare under kvällen och som de flesta vet är myggen absolut i sitt essä då.  Jag har aldrig varit på myggsafari och därför hoppas jag att alla är i sitt essä samt att många livfulla myggorkan fotas under kvällen. Här blir det verkligen rajraj.

Nu funderar någon klok person om jag är riktigt … Nej det är jag inte, men sånt är livet och allt ska provas på.

Ps. Har ingen myggbild att lägga in men kanske sent i natt eller under morgondagen. =)

2 svar på “I år är det rena myggkriget …”

  1. Jag är tyvärr allergisk mot mygg men konstaterar att glädjande nog är myggen få här i år. Vi bor i ett extremt myggrikt område och min nästkusin från Kiruna tycker vi har det värre här. Men inte i år alltså. Hoppas ni slipper så lindrigt undan som möjligt.

    I Grekland däremot, där var det gott om dem!

  2. Har läst det även hos Rantamor att myggen är en plåga i år. Inte en enda här kan jag berätta. Hoppas du även har köpt ett myggnät i form av en huvudbonad a la Livingstone. Då är det säkert ett nöje att gå på något så sjukt som en myggsafari;-)
    För bättre eftereffekt efter ett eventuellt bety kan jag rekommendera AfterBite som nu finns på Apoteket;-)

Tycker om din kommentar