Myggsafari kräva sina drycker …

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Beställningsjobb …  –15| hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012

Eftersom jag är en riktig hårding så klarade jag mig med att endast beställa whischyvatten … hahaha. Kan det också ha att göra med att jag agerade chaufför på nattkröken?

Sääskisafari/Myggsafari firar 25 år i år och det tog lika länge innan jag fick ta del och se vad det egentligen är för något. Eftersom det inte var första stället för safarin förstår jag att de flesta myggorna redan var bortjagade och helt klart, om inte skjutna så i alla fall dödade på något sätt, för inte var det många jag fick se eller känna av under kvällen.

3 svar på “Myggsafari kräva sina drycker …”

  1. Det sistnämnde kan du verkligen vara glad för:-)
    Eller så gillar myggorna inte alkoholdoften;-)
    När du nämnde det där om safarin igår trodde jag att det var liksom ett skämt, eller rättare sagt att du skulle gå på fotosafari. Att den fanns i verkligenheten hade jag aldrig kunna föreställa mig. Men nu med ett bildbevis framför ögonen så…

    PS. Kunde ha varit et perfekt bidrag till OO:s 0,5 l igår.

Tycker om din kommentar