Solklart …

att solen inte skiner, inte är det riktigt torrt och vindstilla heller.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Uppenbart …  –330| hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012

Solen har inte lyst över mig idag, jag  lånade bort den till Stockholm en stund – vi måste vara snälla och dela med oss till varandra. Nu blir det inte ett så långvarigt lån eftersom jag behöver få tillbaka den till lördagen då min vän ska få ett soligt men framförallt torrt kalas. Missförstå mig inte, med torrt menade jag inget annat än ett kalas fritt från nederbörd, om nu någon trodde något annat. Torrt tror jag absolut inte att det blir … jag ska ju dit. Hihihi …

Ps. Fullt så dåligt väder som det var under tidiga lördagsförmiddagen (bilden) har det inte varit idag.

 

2 svar på “Solklart …”

  1. Ja Margareta jag tackar ödmjukast för lånet. Det varade faktiskt hela dagen = inte en enda regndroppe. Minns inte när det hände senast…
    Å du vet ju hur generös och omtänksam jag är (vid just nu rådande löjliga 15 plusgrader): du får den till tillbaks till lördagen – solen alltså. Det ska ösregna hos oss enligt väderprognosen – så varsågod tjejen – it’s all yours;-)

    PS. Din bild är extremt deprimerande om jag får säga så. Det är så verkligheten har sett ut här i 08 i två månader nu – till och från visserligen, men ändå. Du förväntar dig väl inget beröm eller;-) DS.

Tycker om din kommentar