I tystnaden och stillheten …

trivs jag och ibland brukar jag skriva att jag älskar att lyssna på tystnaden – visst låter det lugnt och harmoniskt? Men, idag på hemväg från festen … ja ja, vi var tvungna att stanna över natten. Då börjar jag om, idag på hemvägen stannade vi till vid en plats där jag fotat mycket och en plats som jag gillar att vara vid – längs Torneälven.

Tog några små korta filmsnuttar och så här ser det ut och låter det vid Kukkolaforsen.

 

I tystnaden och stillheten, börjar du fundera om jag är döv och blind? Men … variation förhöjer.

Ett svar på “I tystnaden och stillheten …”

  1. Så ni var tvungna att övernatta, ja, jag förstår;-) men med tanke på hur flitig du har varit med inläggen efter festen så förstår jag att tystnaden bäckt dig till liv;-)
    Ska lyssna på forsen sedan, sitter på bussen just nu å man vill ju inte väcka alla;-)

Tycker om din kommentar