Bokstävernas sammansättning …

är inte minst viktiga och när vi kommer till särskrivning kan det verkligen bli hur tokigt som helst, när ett ord plötsligt blir två. Tänk om de som satte upp denna enorma reklampelare inte kunnat sin sak och … Ja, ni förstår själva.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Bokstäver …  –26| hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012

Jag hade en kompis för många år sedan som flyttade till Kukkola och varje gång hon beställde något ville de alltid att hon skulle bokstavera namnet på orten. Det  kunde hon tycka var ganska jobbigt, samtidigt som vi asgarvade åt det, vid flera tillfällen valde hon att skicka in beställningen istället för att ringa. Det var långt före Internets tid.

6 svar på “Bokstävernas sammansättning …”

  1. Svar: Du kan välja en av 16 färger eller så kan man välja ett ”färgspel” då pallen byter färg i den hastighet som du själv vill ha. En ljusglimt:-)))

  2. Svar:
    Ölen i flaskan är en typisk sommaröl. Den heter Corona alternativt Sol. Den serveras iskall med en limeskiva i halsen som man sedan trycker ner i flaskan. Med andra ord dricker man ölen direkt ur flaskan om man vill.
    Dessutom har den bara 4,5% alkoholhalt, vilket kansle låter ”blaskigt”, men om det är varmt räcker det för mig iaf. Testa, får se vad du tycker!

  3. ASG – å då inte åt din bloggdiarré:-)))
    Skulle inte vilja bo på den orten kan jag ju säga och jag tvivlar om jag skulle gilla ”den” med kola på heller. Ju gillar ju inte sötsaker;-)

Tycker om din kommentar