Lite olika kroppsrörelser …

blev det under denna helg, eller närmare bestämt lördagen som blivit min specialité att använda som underlag för helgbilden hos Marit.

 

Kategori | Helgbilden | Kroppsrörelser under helgen | hos Bildgatan
Mer helgminnen finner du i  länken hos Marits fotoutmaning -helgbilden.

[nggallery id=61]

När väl alla fanns på plats här ute på ön så kunde vi påbörja dagens olika kroppsrörelser. Vi började med bangolf ute vid Tromsöviken på Seskarö och sedan blev det kubb på ”vår” ö och kvällen avslutades med lite lugnare rörelser – kortblandning och plump.

De roliga minutrycken, koncentrationen och de olika rörelserna var många under dagen och alla vinnarskallar fick till slut ge sig och vi började ana en trippel, men … tillslut fick ”lillen” revansch och kunde ta hem en seger. Lite kliande blev det också även om myggen inte kändes alltför besvärande och till sist lite tröst över den svåra lagsförlusten.

Ps. Trodde först att det skulle bli ”De 10 små …” men efter uppvaknande tog sig det unga paret hit med en senare buss, en aning trötta men tyckte nog att de ansträngde sig för att se pigga och alerta ut.

Ps2. Som vanligt är jag en slagen kvinna när det gäller bangolf, men däremot kunde jag glädjas åt att vara i det vinnande laget i kubb – men inte berodde det på mig. I kortspel är jag en mästare … men inte i plump. Mina kroppsrörelser göre sig inte heller på bild.

Ps3. Det är inte vinter men ”någon” tyckte det var lite kallt att gå barfota så hon fick låna mina superstrumpor.

3 svar på “Lite olika kroppsrörelser …”

  1. Hahaha!!! Nu förstår jag din kommentar hos mig:-))) Minns att ni hade en liknande tillställning ifjol å där gick det lika ”bra” för fig om jag minns rätt;-)

Tycker om din kommentar