Att hålla sig flytande …

är viktigt i de här sammanhangen.

Kategori | Måndagstema | Flytande| hos Bildgatan
Fler flytande inlägg hittar du genom länkarna hos Helene i Måndagstema.

Fotomässigt är den här bilden så fel som den kan bli men jag fick se forsrännarna och tänkte inte på hur jag varken la fokuset eller vilka inställningar jag hade i den lilla kameran. En mycket kul kamera att ha med sig i handväskan.

Testar som sagt en liten Nikon som heter V1 istället för min D7000 – en kamera som jag gillar men ibland är en aning otymplig att ha med sig vid olika tillfällen.  Det gäller att hålla sig flytande som sagt.

Ps. För forsrännaren gäller det verkligen att hålla sig flytande och skulle absolut inte vilja vara i hans sits (det är en han). Förhoppningsvis kanske jag får nya chanser och fjolårets bilder blev kanske bättre men då hade jag ju … Visst kan du skymta forsränneran bland vågorna? 

8 svar på “Att hålla sig flytande …”

 1. Jag litar på dig att den forsrännaren överlevde.
  Jag hade nog inte gjort det, förresten jag hade aldrig utsatt mig för något dyligt heller.
  Brukar tänka på att jag kanske (med stooor tvekan) komma ned i en kanot, på tvärlungt platt vatten.
  Men jag skulle aldrig aldrig komma ur den…
  skulle nog få paddla upp på land och kliva ur med kanoten på arslet…men hur har jag då fått ut fötterna…
  nej det är uteslutet att jag skulle komma ur kanoten någonsin…
  så jag ska aldrig sätta mig i en heller.

  Vilket roligt foto du tagit, man får verkligen titta ordentligt för att se kanotisten.

  Tjingelingen.

 2. Höll på att säga: en av dina bästa bilder, men så gjorde jag misstaget att läsa din text;-)
  Jag gillar sådana i mina ögon i högsta grad lyckade bilder! Spänning, färgspel och fantasieggande.
  Hur gillar du din lilla Nikon?

Tycker om din kommentar