På vinst och förlust …

ger man sig in i ”leken” och för egen del handlar det som vanligt mest om förluster.

Kategori | Onsdagstema | På vinst och förlust | hos Bildgatan
Tittar du in i länkarna hos Onsdagstema kommer du att se förlorare, vinnare eller bara någon som med vinst och förlust gör som jag, bara ger sig hän åt något utan att veta vad som sedan händer.

Jag kan väl inte skylla på att jag hade fel färg på golfbollen men den som fick ta ”standardfärgen” för en golfboll han vann och han var den enda som inte ”tjafsade” om färgens betydelse för spelets utgång. Hahaha och jag får erkänna att det faktiskt var en han som vann. Tvåa? En han. Trea? En han. De två kvarstående placeringarna?  Två honor … men söta för det. =)

Ps. Hittade mitt utkast till onsdagtemat nu på morgonen, hade glömt bort att jag inte publicerat. Gör det nu, eller när du läser har jag redan gjort eller hur det nu blir. Bättre sent än aldrig kan man ibland säga, men så är det väl inte riktigt däremot så finns chansen onsdag till onsdag i just det här fallet.

Ps2. Idag har jag och sambo tänkt fara ut på en romantisk cykeltur med dito picknick. Hur romantiskt det nu blir återstår att se eftersom ingen av oss är några som kan lägga till ordet romantiker i vårt CV. Jag kan åtminstone fundera lite över vem jag är under dagen. Att inte veta vem man är vid 50 och några plus känns som ganska omoget och lite klyschigt, men … kommer jag att veta det någonsin eller är det bara jag som vill försöka hitta en förskönande bild av mig själv för att göra mig mer intressant för omvärlden? 

5 svar på “På vinst och förlust …”

 1. Surt att ni söta tjejer kom sist – å där pratar vi ju ändå bara om bangolf, eller;-)
  Å du – en cykeltur kan aldrig vara romantiskt.

  PS. Sorry är inte i form idag… DS.

 2. Hoppas du inte missade vårt nästa silver. Lisa norden i triahtlon.
  Du kanske har tur på cykelturen att hitta en fjäril att fota. Hoppas mannen är tålig då det gäller att stå still och hoppas den sätter sig i närheten och det kan ta sin lilla tid.Ha de gott i helgen.

 3. Men nog är det lite som så, att ju äldre man blir desto mer förstår man att man är en komplicerad varelse som är så mycket intressant än det går att förklara i en bild, en mening eller ens någonsin? ;) Och att andra också faktiskt är det!

 4. Hoppas nu att ni inte har samma tråkiga väder som vi har här, regn och mera regn…
  men kanske bra d för att svamparna ska börja poppa upp så vi kan börja jakten i skogen.
  Men jag hoppas att ni får en riktigt romantisk dag på cyklarna…
  -ont i rumpan…

  Tjingelingen.

Tycker om din kommentar