6 svar på “Självporträtt …”

  1. Du är en mästare på PS kan jag säga! Ditt självporträtt ser betydligt yngre ut än 50 + om man säger så;-)

    Som sagt jag är inte i form idag…

    1. Är glad för din kommentar när jag vet att du inte är i form. Tack också för det där med … yngre ut. Visst har jag redigerat bilden men tror knappast att jag ser yngre ut – här är mitt hår lite grått genom redigeringen men det är det inte IRL. Inte vad jag vet i alla fall. =)

  2. Tänkte egentligen inte porträttera mig själv med en bild av mig själv. Tyvärr for jag iväg så långt att mina idéer om ett självporträtt säkert gjort att jag blivit intagen och inlåst någonstans. Därför ställde jag mig framför spegeln och knäppte av ett foto. Har ju tidigare haft lite andra spegelbilder av mig själv bland mina egotrippade inlägg, därför kändes väl inte det här som ett alltför kreativt tänk.

    Däremot kan ju rutorna och leken med fotot ge en bild av mitt inre och mina ibland ganska spridda och spretiga tolkningar av ord.

Tycker om din kommentar