U, …

som i utflykt.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | U, som i utflykt …  –327| hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012

Sedan kan jag också berätta att en cykeltur aldrig kan bli romantisk, Beate har så rätt i sin tidigare kommentar. Det var mer ett felskriv, men om jag någonsin tänkt tanken att den skulle kunna vara det så försvann den efter bara någon minut. En mil på cykel utan luft (som jag inte fattade att jag saknade, trodde det var konditionen) samt en dymo mot hjulet (vilket jag heller inte fattade) gör att alla tankar på romantik och skön avkoppling försvinner ganska snabbt. Nu gick allt det där att fixa innan vi påbörjade cykelturen hemåt, vilken var mycket behagligare, av skäl som jag tror alla förstår.

Däremot hade vi en skön utflykt som helhet, mysigt, gott, och trevligt – vad mer kan man begära en solig och varm lördag? Romantiken? Ja,  i min värld var det romantiskt.  utan att vara överdrivet. Lite vin och räkor med tillbehör samt en glad och nöjd man bredvid. Finns inget att klaga på. Natti, natti nu ska jag också lägga mig och sova bredvid den fortfarande glada och nöjda mannen, han har ju även fått tillbringa någon timme framför TV:n och OS.

PS. Jag är mycket medveten om att vitt vin och räkor är mer vanligt, men nu är ju inte vi så vanliga och kan tala om att det gick absolut lika bra med …

4 svar på “U, …”

  1. Jodå, med det tillbehöret förstår jag det romantiska inslaget i cykelturen. Klart det går med rött(?) också till räkor. Maken dricker inte vitt heller.
    Stort tack för länken och din kommentar igår.

  2. ” … kan tala om att det gick absolut lika bra med …” … selleri? ;)
    Fin bild :) Och det låter som om ni hade en härlig utflykt :)

Tycker om din kommentar