Inte ett foto …

under helgen förutom några som jag tog på stora Nolia. Det kanske har en anledning av att fredagskvällen tillbringades i soffan ”tittandes” på OS i kombination med god sömn. Lördagen på stora Nolia, kvällen likadan som det tidigare dygnet. Söndagen på besök hos goda vänner och sedan, just det … soffan och en hel del inlägg med en blandning av relativt nya och några lite äldre, men alla fotade under året till mitt deltagande i 365+1 foton 2012.

Däremot plockade min vän en bukett blommor till mig från hennes trädgård och eftersom jag är barnsligt förtjust i närbilder som har en blandning av suddighet och lite små tydligare detaljer så har jag nu under eftermiddagen fotat några från helgens bukett.

Det blir mitt bidrag till Marits helgbild och trots allt en del av min helg eftersom jag anser att soffan och TV:n är ännu mer ointressanta, lika ointressanta som min helg.  Som sagt – blommorna är plockade under helgen och fotade för en liten stund sedan … ett riktigt makro  … vilken framtidsdröm. Svårt att fota riktigt bra eftersom jag är tvungen att gå så nära med detta objektiv och då riskerar jag alltid skuggor, men tror att de enda skuggor som finns med är de som uppstår genom den underbara sol vi nu haft några dagar – jag jobbar ju. =)

Kategori | Helgbilden | En blommig helg | hos Bildgatan
Mer helgminnen finner du i  länken hos Marits fotoutmaning -helgbilden.

5 svar på “Inte ett foto …”

 1. Svar: Tack Margareta för att du kikar in hos mig då och då. Men efter 4 1/2 år bloggande känns det minst sagt avslaget just nu. Att kommentera är ju en sak, men att vara rolig är enhelt annan…
  Å du kolla vad du vill imorgon men Pelé var på plats idag med ”resterna” av det svenska landslaget från 1958 (det var inte så många kvar om man säger så.
  Å Zlatan är skadad (klart han är med PSG Paris som arbetsgivare), men jag måste bara se matchen som Sverige kommer att torska big time.

  PS. Tror nog att sambon och hans vän söker sig till en Sportsbar med live reportage;-) DS

 2. Duktig tjej! Bilderna är ju kanooon!
  Din helg har ungefär sett ut som min och OS-abstinensen är total hos mig. Tur att det är match mellan Sverige och Brasilien imorgon;-)

 3. Underbara färger :) Ringblommor? (gissar blom-rudisen)
  Skönt med inaktiva ”ointressanta” dagar ibland! Om de inte är påtvingade.

Tycker om din kommentar