Information med kreativ reklam …

Kategori | Ordlös lördag – Information | hos Bildgatan
Om du fortsätter till  Ordlös lördag och in i  länkarna får du mer information.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 |Reklam …  –239 | hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012

16 svar på “Information med kreativ reklam …”

  1. Det var en rolig information! Det blev säkert finare i varje fall.
    Ja mycket resande blir det för de som bor i norr – avstånden är låååååånga…..och inte går det buss och tåg hur som. Jag vet ju eftersom jag vistas mycket där på gården i fjällen och jiddrans om det fattas en skruv någonstans…

  2. Gillade denna, men vet inte hur det blev eftersom jag fotade i början på augusti …

    Ett tidigt inlägg eftersom jag snart ska skjutsa son och flickvän till Umeå som påbörjar sina nya studier där på måndag. 60 mil blir det idag på vägarna och igår kom jag hem från Linköping, mycket restid blir det.

Tycker om din kommentar