Det jag inte vet, …

kan jag inte och det jag inte kan men vill veta får jag ta reda på, om jag vill och behöver. Ganska enkelt att förstå? Kanske inte alltid och allt du behöver kunna och förstå är inte alltid helt enkelt att få reda på.

Blev det rörigt? Det är rörigt och ska tydligen vara rörigt i en del myndigheters tolkningar och utformningar av blanketter och regler. Hur mycket energi gå inte åt för mig att bara försöka tolka och förstå det som handläggarna på olika myndigheter själva inte förstår? Svar – mycket.

Funderar om jag inte inte tillsammans med någon skulle försöka driva en blogg som bara handlar om allt som jag (vi) upplever och reagerar över när vi ska försöka göra rätt och ge det myndigheten vill ha. Skulle kanske ta en heltidstjänst i anspråk och det finns det nog inte utrymme för.

Däremot har jag tankar kring att skapa en ny blogg med mer textmässigt innehåll (och fler skribenter) och det som jag reagerar över, både konstateranden och funderingar, positivt och negativt. Den som orkar och verkar får se …

2 svar på “Det jag inte vet, …”

Tycker om din kommentar