I helgen påbörjade …

jag min årliga jakt på hösten. Den här helgen har jag varit riktigt nära och sett ett och annat som ögat inte ser utan kameraobjektivet. Och ser jag det så är det bara något som sticker upp eller syns som en liten ganska oviktig detalj, men …

Kategori | Helgbilden | Helgbilderna | hos Bildgatan
Mer helgminnen finner du i  länken hos Marits fotoutmaning -helgbilden.

Allt det där som växer och vi inte ser förrän vi lägger oss ner på marken och går riktigt nära slutar aldrig att fascinera mig. Jag vill så gärna samtidigt som jag märker att ju mer små, pyttesmå insekter som hamnar på fotot så blir det lite krypigt i kroppen. Inbillning? Visst, men nu vet jag än mer att de finns där och det kryllar av dem, speciellt på hösten. Till och med de små gröna kan bli riktigt ”stora”.

En hel del sådant blev det under helgen förutom lite annat smått och gott. Men en sak kan jag åtminstone konstatera … det är höst.

2 svar på “I helgen påbörjade …”

  1. Jasså det bor en höstjägare i dig? Du verkar ha fått ett och annat byte under helgen, jättesnygga höstbilder.
    Vet du det spelar absolut ingen roll att du är sen med helgbilderna, det är ingen stress. Det ska inte kännas som ett tvång heller! Blev dock lite konfunderad när du inte bloggat på några dagar :) knäppt va?

Tycker om din kommentar