Helgen går mot sitt slut …

och härligare väder än idag var ett tag sedan vi hade. Igår skaffade jag mig ett nytt abonnemang, där en ny telefon ingick så nu är det premiär för mig att lägga upp mobilbilder samt även att inlägget skrivs via mobilen. Mycket nytt är det.

Sedan har vi också under dagen varit och kollat in en ny bastu. Gillar modellen, och planlösningen, så mycket plan det nu blir på en bastustuga.

Bildmässigt har alltså min söndag sett ut ungefär som nedan.

Som slut kan jag konstatera att bilderna i kameran blir helt ok och eftersom jag aldrig tidigare använt kameran i min förra telefon har jag egentligen inget att jämföra med. Att jag gjorde det idag beror på att kameran glömdes hemma. Däremot vet jag inte hur mycket jag kommer att göra inlägg genom den – man får inte ha bråttom (med tanke på tangentbordet och enfingersskrivandet, som det blir) sedan tyckte jag det var jobbigt med uppladdningen av bilderna, går kanske att göra på ett annat sätt via telefonen, men vad vet jag som är från …även om jag inte är från landet och inte läser kuriren.

Däremot lutar det åt att vi lägger in en beställning på bastun och byggnationen kanske hinner påbörjas redan under hösten.  Åh, vad jag har saknat … och nu är det kanske snart på gång.

Härifrån är det annars ganska lugnt just nu, inte blir det mycket upplagt, men jag tar det lugnt med det för tillfället. Är full av inspiration av annat för tillfället och har en del arbete som både pågår och väntar.

Det blir min helg i helgbilden hos Marit, eller mer söndagsbilderna. Men nu när jag är ”tidig” är Marit lite senare, får ändra länken till henne senare.

Kategori | Helgbilden | Helgbilderna | hos Bildgatan
Mer helgminnen finner du i  länken hos Marits fotoutmaning -helgbilden.

 

5 svar på “Helgen går mot sitt slut …”

 1. En bastu är ju bara så galet skönt…
  vi var utan sen vi flyttade från Åsäng i fem år sen bröt Rantafar ihop,
  slog ut en vägg på radhuset och byggde sig en bastu.
  Något vi verkligen inte ångrar.
  Mys mys…
  Trevlig helg du haft med tanke på dina foton, och så ser jag sen att det inte alls var denna helg..
  men vad gör det.
  Hoppas att denna helg har varit finfin också…

  Tjingelingen från Rantamor.

 2. Åh det är ju så roligt med nya tekniska saker, man kan riktigt ”nörda ner sig” för ett tag :) Jag håller med om att det är lite si och så med att blogga från mobilen, själva skrivandet tar mycket tid.
  Så roligt att gå i byggnadstankar, en sån bastustuga är helmysigt!

Tycker om din kommentar