Ännu en helg övergår till vardag …

om några timmar. Denna helg har jag varit på ön, och är fortfarande här. Har ännu inte riktigt bestämt mig för när jag ska dra mot staden, men kanske inte förrän på tisdag.

Lite fotande har det blivit i min ständiga jakt på hösten. Sedan ”hittade” jag också vår bastubalja som står strax under en hängränna där det droppade lite vatten, trots solskenet vi haft (och fortfarande har) under hela helgen. Där blev jag sittande en stund och försökte fånga dropparna som slag mot den redan vattenfyllda gröna baljan. Det var inte helt enkelt med tanke på att det aldrig verkade droppa på samma ställe, men några riktigt härliga foton fick jag, och den jag visar här har jag även lagt på med ett oljefilter samt en passande ram.

Kategori | Helgbilden | Helgbilderna | hos Bildgatan
Mer helgminnen finner du i  länken hos Marits fotoutmaning -helgbilden.

Om någon märkt det så har jag ett kortare uppehåll med mitt bloggande, med några kortare inlägg med jämna mellanrum – varje söndag exempelvis.  Lovar att snart kommer en ketchupeffekt, men  bara för att försöka med ytterligare teman till det jag föresatt mig under året – de rasar in när den tiden kommer.

 

6 svar på “Ännu en helg övergår till vardag …”

  1. Spännande att titta in hos dig igen. Det var ett tag sedan. Jag gillar din bild som dessutom får mig att fundera över hur du gjort ;) Och oljefilter vad kan det vara?
    Själv gick jag också igång på bild i helgen och började fundera varför jag gillar bild och vilka…
    Ha en skön vardag!

  2. Avundas dig lite att du är i stugan (vilket jag antar att ön är..), tänkte just tidigare idag att jag skulle gärna åka iväg helt själv någonstans, skulle verkligen behöva det. Det låter härligt att sitta stilla och studera/fota vattendroppar, bilden blev riktigt läcker!

  3. :) Det låter som om din helg varit lugn och skön! LEka med kameran är alltid avkopplande!
    Pausar är bra. :) Vi är här när du kommer tillbaka!

Tycker om din kommentar