Vagn på spår, …

alltså spårvagn för oss som inte orkar åka ner till Göteborg eller någon annan plats med ”riktiga” spårvagnar utan väljer de mer moderna som vagnarna som går på spår – även om det kanske ibland verkar som att de göteborgska fungerar bättre, däremot har jag absolut inte har någon dålig erfarenhet av ”mina”.  Här levererar jag mina två typer av spårvagnar, på var sin sida av perrongen.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Spårvagn – 281 | hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Om någon funderar över min ketchpeffekt så går jag igenom lite bilder från hela året för att hitta passande teman, därav de olika årstiderna – Nej, det har inte snöat i Luleå ännu och ingen is finns det. Men … det är tydligen varning för det, även om jag vet att det inte ligger kvar så känns det inte riktigt som önskevädret den 27:e september, men världen och framförallt vädret har ju verkligen varit upp och ner och ner och upp de senaste åren, så inget är egentligen förvånande.

4 svar på “Vagn på spår, …”

  1. Jag blundar för det där snacket om snön, realist som jag är ;)
    Bilden är läcker och ger goda vibbar för mig som gillar spårbunden trafik. Påminner om Arlanda – ännu bättre vibbar :))

Tycker om din kommentar