Sista september …

och den här månaden har det inte blivit mycket av varken fotograferande eller skrivande. Nästan det enda som kommit upp här är ett antal temainlägg för min egen föresats att klara av 365 +1 foton 2012,  även om det just nu känns som en svår uppgift då min egen prioritet för tillfället inte ligger här på bloggen. Lite helgbilder har jag också lyckats åstadkomma och ska väl försöka med det även denna vecka, trots att jag inte fotograferat något.

Tisdagkväll får jag försök hinna med en kort bildsammanfattning av helgen. Orkar inte nu och morgondagen är helt fullspikad, med både tråkiga (men ack så nödvändiga) uppgifter och kvällen ska jag åtminstone tillbringa med lite foto.

Oktober kan ju verkligen vara en underbart tid för fotografering men har en svag känsla att det blir mycket annat som ska uträttas inför den där vita årstiden som nu väntar runt hörnet. Vi ska nämligen hinna bygga ett mindre hus (15 kvm) innan snön och kylan kommer!  Vi och vi, men ni förstår säkert att när jag skriver vi i sådana här sammanhang så menar jag naturligtvis sambo och jag kan som mest medverka som någon slags hantlangare i vissa fall. Mat kan jag åtminstone kunna fixa de gånger jag har möjlighet att vara närvarande.  Inget boningshus, men väl en ny bastu ska spikas upp och det är inte heller bara.
*
På återhörande när tid och ork kommer.

7 svar på “Sista september …”

 1. Så många fina bilder du har. Svårt att välja ut något där, de är ju lika fina allihop.

  Men
  Grenmöte tar nog en plats i mitt hjärta. Så gulligt.

  Kram

 2. Hur har du det egentligen? Man blir ju lite orolig när det är så här långt uppehåll på bloggen, hoppas du är på benen men bara har fullt upp. Här i Rosvik har det snöat idag.. det är slaskigt och eländigt, känns ganska deppigt faktiskt!

 3. Du vi kommer inte att vara i Haparanda i helgen, då är vi nog I Kronoby.
  Men vi drar upp mot Haparanda idag och lär nog landa där ikväll och sova på Ikea parkeringen… =)
  Sen ska vi nog in på Ikea på torsdagförmiddag å sen dra vi vidare mot Österbotten.
  Men det vore ju kul om vi kunde träffas.

  Vet inte vilken dag vi åker hemöver, kan ju tänkas om det bli dåligt väder att vi då åker med den där boskapsbåten från Vasa till Ume.

  Ha en finfin dag och en trevlig helg med sonen och hans flamma…

  Tjingelingen.

 4. Ibland blir saker och ting inte som man tänkt. Ska ”ni” nu bygga innan snön kommer också så vill det till att ta tillvara alla tillfällen – som kanske skulle ha gått till att skriva och fota…
  Vi mötte snön runt Arvidsjaur i torsdags. På sommardäck – som de flesta andra. Inget att rekommendera.

  Här i väster har vi haft ett fantastiskt höstväder i flera dagar. Sprakande höstfärger och ljuvlig värme på dagarna. Vi satt t o m ute på altanen och åt vår middag idag – 10 mil norr om Polcirkeln.

 5. Livet bjuder på både det ena och det andra och bloggandet får inte bli en börda :) Ta det lugnt!
  Önskar dig en fin start på oktober!

 6. Hoppas att både tid och orken kommer tillbaka meddetsamma.
  Och hoppas ni får bastun byggd innan snön kommer, för det lär väl inte dröjs så länge innan den kommer där uppe hos er.
  Vi hade tänkt att åka till Finland nu i veckan och bila runt Haparanda med bobilen. Vi har ju ingan vinterdäck så det kanske är att chansa lite ????

  Äsch så sitter jag här mitt i natten igen å skriver, i väntan på att värtabletterna ska börja verka och min kropp kan lägga sig till ro….

  Ha d gott…tjingelingen.

Tycker om din kommentar