Myser, …

tycker jag att det ser ut som att de här grabbarna gör – på olika sätt. Min första tanke när jag ser fotot är, syskon- och aktivitetsmys. Båda två ser ut att ha det ganska mysigt. Den lilla grabben, uppspelt inför äventyret och samtidigt en egen stund med storebror. Den lite äldre grabben kan kombinera en skön avslapparstund samtidig som han gör ”en god gärning” och umgås med sin lillebror?

Jag vet egentligen inte på vilket sätt eller hur de här grabbarna är besläktade eller bara känner varandra, men så är min känsla och det  passar ju ypperligt till temat – myser.

Tänkte fota eget fredagsmys under gårdagskvällen, men så blev inte fallet för jag hann både äta upp halva den rökta siken, med tillbehör innan tanken kom, och det vita vinet var en aning för sött för att det skulle passa min smak och framförallt var det inte helt rätt till den goda måltiden. Fast, fredagsmysigt var det och senare smakade vinet bättre, när pepparkakor och den ädla osten kom fram.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Myser– 189 | hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Ett svar på “Myser, …”

Tycker om din kommentar