Ute på vädring, …

jag och min kamera. Det var något som vi verkligen behövde, efter en lång period med mycket stillasittande och framförallt som jag kände att jag sakta höll på att såsa igen efter allt för mycket inomhusliv, bara från punkt A tilll punkt B utan avvikelser. Du vet en sådan där sås som lämnats framme efter en måltid – precis så har jag känt mig.

Det var helt underbart, även om det bara blev en vädringstur på ön, både vid strand och i skog. Kyligt var det, vilket gör att känslan av liv i kroppen gav sig till känna genom att jag frös om händerna, öronen och näsan. Ordentligt vädrat blev det, både här och där. Några stordåd i bilder blev det inte, men inspirationen steg och förhoppningsvis hinns en kortare tur även idag.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | (Jag på) vädring – 350 | hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Ps. Är fortfarande på låg nivå med inlägg och besök, förutom att jag ”sprutar” ut teman för tillfället. Kul att någon ändå hittar hit och kommenterar även om jag inte är världens bästa på snabba besök för tillfället. Nu beror det på koncentrationen att hinna lägga upp några varje dag och inte att förglömma att jag befinner mig på ön – med den uppkoppling som den erbjuder. =) Lovar att jag kommer till er så fort tillfälle och möjlighet ges – Ha en underbar helg, om vi inte syns eller hörs.

 

 

2 svar på “Ute på vädring, …”

  1. Så kul att du kommit ur den såsen, men du som du säger, sprutar ju ut en massa teman till 365+1 så helt utan inspiration är du ju inte.
    Hoppas ni har det finfint där på ön, och att ni har någon spis att stoppa in lite vedträn i å elda å mysa ihop.
    Ett glas rött till kvällen sitter ju heller inte helt fel.

    Nu ska vi iväg å vintra bobilen, lite spännande med sommardäck och -5 på termometern, på min bil som följer efter finns naturligtvis vinterdäck., usch va det ser frösset å kallt ut när man tittar ut genom fönstret….

    Ha en finfin helg…kramar.

Tycker om din kommentar