Hemma igen …

20130108_124950

efter två veckor i Östergötland. Två veckor med hosta, kraxande och ännu mera hosta. Inte ett foto under hela perioden förutom de som mobilen lyckades åstadkomma på hemresan.

Fortfarande en del kraxande men i morgon börjar nästa jobb och då är det bäst att den värsta hostan håller sig borta. Det blev inte en bloggbörjan som jag hade tänkt, men när tusan blir det som man planerat? Spelar ingen roll och nu känner jag mig fotosugen vilket gör att jag tycker att det är än viktigare att det där i bröstet försvinner snarast möjligt.

Från det ena till det andra så har jag precis sett Trinny och Susanna styla om några lulebor, inte en person som jag kände igen, hade varit kul om någon vän funnits med – men mina vänner är väl för bra klädda. Tur att de inte hittade mig och jag fått stå där med skammen. =) Godnatt …

6 svar på “Hemma igen …”

 1. Så illa hade det säkert inte varit. Det vägrar jag att tro.

  Hoppas att du blir av med den långdragna hostan är är redo att ta dig an nya utmaningar. Just nu går det mycket skräp och på mitt arbete hostas det till höger och vänster…

  1. Börjar bli betydligt bättre och känner mig så pass att jag nu är sugen för en kall och kylig fotodag i morgon – om solen bara är med mig, Om inte så måste temperaturen höjas betydligt.

  1. Nej, det är inget vidare vilket gör att utelivet får stå tillbaka. Däremot är jag verkligen sugen på foto. Nu fick jag inte tillfälle till det inköp jag tänkte göra i Linköping, var inte i form så det får väl bli en Internetbeställning.

 2. Välkommen tillbaka till ”verkligheten”!
  Om din hosta inte ger med sig bör du söka upp en läkare. Flera kollegor av mig hostade i flera veckor (upp till åtta) å då fick dom äntligen penicillin. Nu hostar dom mindre. Måste vara ”årets” sjukdom i Sverige.
  Såg också Trinny och Susannah. Älskar dom, då de inte försöker sätter folk på bantning eller fösöker åstadkomma anorektiska fotomodeller.
  Konstigt nog fäller jag alltid (minst) ett tår när dom stylar om tjejer/killar som har haft det svårt. Nästa avsnitt utspelar sig ju i 08. Å varför anmälde jag mig inte;-) Tänk att bara få lite nytänk och inspiration – nå’t annat bara än det gamla vanliga som man går omkring i.
  Tycker sändningen var en succé även om jag inte alltid ser ”poängen”. Vissa tjejer tycker jag ser bättre ut klädda som ”säckar” än i helrött som framhäver varenda kilo av de 20 kilon som sitter runt magen. Men huvudsaken är ju att deras självförtroende stärks.

  PS. Förstår inte riktigt varför alla deltagare – utom tjej och killen – var rejält överviktiga. Ligger ni lulebor i jodkällaren året om och äter eller;-) DS.

  1. Ja, jag tänkte ringa och höra om jag kunde få min ”specialmedicin” utskrivet – får ju lite astmatiska problem när riktiga förkylningar sätter in.

   Vi tycker vi varit sjuka länge men alla vi pratat med säger detsamma som det du skriver.

   Jag håller med dig fullt och fast vid vissa omstylingar och en röding där var väl inte heller min favorit. Vet inte om vi är mer överviktiga än andra landet, men visst finns det även här. Mat gillar vi, men inte det vet jag om vi gillar mer än övriga landet – däremot tycker jag att vi är duktiga på mat – i alla fall våra produkter. =)

   Tjejen var ju väldigt söt och ibland tycker jag att de inte lyckats lika bra i Sverige som de gjort i övriga länder.

Tycker om din kommentar