Att en liten filur …

kan samla på sig så mycket damm? Det är inte alltid bra med närbilder, hmmm … det syns faktiskt inte med blotta ögat och nu funderas hur mycket damm det egentligen finns hemma hos mig.

mysgubben

En hel del … kanske nästa, eller nästa, eller … Vi får se vad väder och vind ger för lust – fotografering kontra storstädning?

Ikväll ska jag gå på hockey när inga andra lulebor gör det, Svåger med sambo kommer hit för att deras lag har sin match i Coop Arena ikväll, vilket föranleder att även jag ska med, nästan 100 att jag bestämt mig, eller inte?. Tar i sådana fall med mig lillkameran så har jag något att roa mig med.

Jag är ganska frusen idag, temperaturen sjönk istället för min önskan om att den skulle stiga. Fjärrvärme är bra, men det finns ett stor men med den, den hinner inte med de större temperaturväxlingarna vilket märktes tydligt på jobbet idag. Tur att det program jag är helt beroende av skulle ligga nere på eftermiddagen, så … jag packade min väska och drog.

Dagens skitroligt …

”Två kondomer gick på fest, vet du vem som hade roligast?”
”Den som blev fullast …”

6 svar på “Att en liten filur …”

 1. Å igen: Å vad menar Eva med att gå en kurs hos mig?????!!!! Hockey är då verkligen inget jag förstår mig på. Men det är väl fem på varje sida eller…

 2. BP igen; Är inte så insatt i ishockey som du förstår. Men när jag kommenterade i ditt föregående inlägg så trodde jag såklart att du skulle kolla en elitseriematch. Sedan kolla jag sportspegeln och förstod att Luleå inte ens spelade ikväll. Ja å då fick jag ju googla:

  Asplöven (????) mötte IK Oskarshamn (????) inför 5016 åskådare – det blev även en fantastisk upplösning på matchen med hemmavinst.
  Ja du var ju en av de 5016 åskådare… men nu börjar jag förstå att du behövdre kameran å popcorn å en korv med bröd å…;-)

 3. Man ska absolut inte titta efter damm! O nej, o nej! När det finns så mycket annat trevligt att titta efter!
  Familjen har en bekant som, mitt under en sammankomst hemma hos densamma, kom underfund med att fönstren var ovanligt skitiga – pga att solen tittade fram (för ovanlighetens skull) just då. Hon titta en liten stund till och sa sedan: ”Äsch, det var inget. Det är ju från förra året!” Skön inställning ;) Inget nytt att bry sig om liksom!
  Hockey? Nja, jag hade nog också tagit med mig kameran för att roa mig! ;) Vi kanske skulle gå en kurs hos BP?
  Hoppas du hade trevligt!

 4. Klart som tusan att den fullaste hade roligast…hahahaha
  hur kul är det att komma hem torr !!!!
  Du ä rolig du….

  Och jag har också varit med om att det framkommit damm på mina fotoobjekt,
  ävenom jag hela tiden trott att jag hade nydammat.
  Den här mörka årstiden syns ju inte dammet, men snart kommer vårsolen och då får nog dammvippan jobb här hemma hos mig…
  men än är det vinter kvar…säger mor…

  Hoppas att du fick en bra hockeykväll med god stämning i hallen.

  På tal om damm, städade nyss kylskåpet och en trött gammal paprika
  hade lessnat på livet och somnat in…..vilken sörja det blev !!!
  Och inte doftade han gott heller…suck.

  Tjingelingen från Rantamor….
  Ps. det kanske inte ens är damm på ditt stentroll…
  han kanske rent av fått mjäll, det finns schampo för mjäll…ds.

 5. Med åldern blir synen sämre, vilket är utmärkt;-)
  Hoppas på bildbevis från hockeymatchen. Du kan väl reglerna hoppas jag;-) lär dig bara lagens färger först;-)

Tycker om din kommentar