Helgens centrerade gemenskap …

tror jag beror på vädret och ljuset som sakta återvänder. Gemenskapen finns självklart även under den mörka årstiden, kanske ännu mer centrerad, men den synliggörs för oss alla ju mer temperaturen stiger och solen skiner fler timmar för varje dag – snart dygnet runt.

helgen-1

[nggallery id=62]

 

Hos Marit med helgbilden.
Kategori | Helgbilden | Helgbilderna | hos Bildgatan
Mer helgminnen finner du i  länken hos Marits fotoutmaning -helgbilden.

Sagt om tiden
Att välja sin tid,
är att vinna tid.

-Francis Bacon-

6 svar på “Helgens centrerade gemenskap …”

  1. Dina helgbilder är så snygga och redigeringen helt super!
    Jo du avslöjade mig med min helgbild, den tog jag redan i torsdags :) sen blev jag sjuk och inga riktiga helgbilder blev tagna!

  2. Å nu glömde jag ju kommentera dina fina helgbilder också. Ja bilderna är ju kanoooon, men vet du vad – ge mig fotboll i stället är du snäll;-)

  3. Svar: Inget rosa tack;-) för din header innehåller ju bara lila. Å den färgen älskar jag ju;-) Ja du vet att 4U2 också erbjöd mig headern kostnadsfritt. Men jag tycker att det är att utnyttja andras tid och förmågor. Men vi löser det nog på ett annat sätt om du insisterar;-)

    PS. Ser att du och jag har fått en ny bloggerkompis. Gillar henne skarpt måste jag säga – å det är ju inte hennes fel att hon jobbar på Svenska Kyrkan;-) DS.

  4. Ja, här satt vi 6 stycken och njöt av varandras sällskap över ett sällsynt gott fika :) Solen sken t.o.m. in genom fönstret på vår sammankomst. Inte illa alls!
    Dina bilder påminner om vad vi INTE hann med den här helgen – men vi hade det bra ändå!

Tycker om din kommentar